Грітися та менше вчитися: школи Рівного, де немає опалення, вживають заходів

Процес подачі теплоносія триває

Станом на 20:00 у Рівному тепло отримали уже 12 шкіл з 36 які працюють у Рівному. Також побільшало й дошкільних закладів, які мають опалення: з 39 дитячих садочків – 15 вже отримують тепло.

Центр і Боярка – ще без теплоносія.

 

Пуск тепла почали з району автовокзалу. З теплом 11 школа, Престиж, 10, 24, Економіко-правовий ліцей, Елітар, - розповів заступник начальника міського управління освіти Василь Харковець.

Крім того, уже опалюють свої приміщення школи і садочки які мають власні котельні.

Водночас школи, де досі холодно, вживають заходів. Батьків попереджають, що 19 жовтня у Рівному будуть скорочені уроки. Просять вдягатися тепліше.  

Додамо, процес запуску котелень ще триває. Наразі не прогнозують коли саме всі освітні заклади матимуть тепло, втім запевняють, що пуск тепла відбувається у нормальному режимі й наразі про проблеми мережі - не йдеться. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень