«Оствиця» зможе отримати грантове фінансування, але є ризики для очищення Басового Кута та Усті у Рівному

Депутати Рівнеради прийняли технічне рішення

Парк історичної реконструкції «Оствиця» незабаром зможе брати участь у грантових проєктах. Депутати Рівнеради на засіданні сесії погодили розроблення технічної документації щодо земельної ділянки, на якій розташована зона відпочинку, яка так полюбилася рівнянам.

Питання технічне, аби за парком була закріплена земля, адже це – необхідна умова участі у конкурсах з європейським фінансуванням.

Депутати від фракції «Батьківщина» зауважили, що необхідно узгодити поділ ділянки з розробниками проєкту очищення Басового Кута та Усті.

Нагадаємо, його кілька років тому розробили науковці Національного університету водного господарства.

 

Однак грошей на приведення єдиної водойми у місці, де б могли купатися рівняни, досі не знайшли.

З огляду на це міський голова доручив начальнику управління земельних відносин проконтролювати, аби під час розробки документів за «Оствицею» не закріпили територію, яка у майбутньому потрібна для облаштування точок очищення Усті та Басового Кута.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень