Ostchem запускає Рівнеазот

Про це йдеться в офіційному повідомленні групи компаній Дмитра Фірташа

Група компаній Ostchem розпочала відновлення роботи великих виробників мінеральних добрив компаній "Азот" (Черкаси) та "Рівнеазот".

 «Усі проблемні питання, які перешкоджали запуску наших підприємств, вирішені. Ми запускаємо два заводи». Згідно з повідомленням, за період вимушеного простою, що тривав майже чотири місяці, на заводах проведено програму ремонтів і модернізації.

Зокрема, на "Рівнеазоті" проведені капітальні ремонти цехів аміаку-1 і 2, цехи неконцентрованої азотної кислоти, цехи аміачної селітри, цехи складних мінеральних добрив.

У повідомленні також сказано, що в цьому році Ostchem почав укладати контракти вже на весняну посівну 2016 року.

Як повідомлялось, раніше Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" заявила про згоду групи компаній Ostchem погасити всю заборгованість черкаського "Азоту" і "Рівнеазоту", включаючи штрафні санкції та інші нарахування.

До слова, 2014 рік "Рівнеазот" закінчив зі збитками 11 590,543 млн. гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень