Найпопулярніша дитяча атракція у Рівному розкрила свої секрети (ВІДЕО)

Рівнянин Віктор відзняв фільм про дитячу залізницю Рівного

Це одне із місць, яким насправді пишається наше місто. По-перше, це безкоштовний навчальний заклад для дітей від 11 до 16 років, хоча працівники розповідають, що до них приходять і ті люди, котрі вже закінчили інститут, або вже вчаться в ньому.

Навчання триває 3 роки. Після цього дитина отримує державний сертифікат, з яким можна продовжувати професійне навчання. Навчання є безкоштовним! Теоретичний курс починається з жовтня по травень, а практика з травня по кінець вересня.

Цікаво, що це чи не остання вузькоколійна залізниця, що є справжнім раритетом, який ціниться.  Кажуть, що Укрзалізниця виділяє кошти для реставрації цієї дороги.

Також це найдовша на західній Україні дитяча залізниця, довжина якої понад 2 кілометри.

А двигун, на котрому їде потяг, - такий самий, який колись стояв у воєнних танках - справжній дизельний монстр, ви можете його побачити на відео, - розповідає Віктор.

Якщо ви ще не катались на цьому потягу, ми рекомендуємо вам це зробити, до того ж, ціна квитка в дві сторони всього 8 грн для дорослого.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень