Останній Нюрнберзький прокурор «передбачив» майбутнє Путіна

Гірше ніж у Гітлера? 

Весь світ порівнює дії Путіна з діями нацистів і їхнього фюрера - Гітлера. Це передовиця видання TIME.
Весь світ порівнює дії Путіна з діями нацистів і їхнього фюрера - Гітлера. Це передовиця видання TIME.

Останній живий Нюрнберзький прокурор Бенджамін Ференц заявив, що російського президента Володимира Путіна можуть засудити за злочини проти людяності. Адже російські військові вчиняють цей злочин в Україні.

- Злочини, які зараз вчиняє Росія проти України, є ганьбою для людського суспільства, винні мають бути притягнуті до відповідальності за агресію, злочини проти людства та за вбивства, - заявив Бенджамін Ференц в інтерв'ю Mirror.
 

Фотоколаж з мережі
Фотоколаж з мережі

За словами Ференца, Путіна можуть ув'язнити, як Радована Караджича - лідера боснійських сербів, якого свого часу звинуватили у геноциді.

- Це дуже реалістично (ув'язнення президента РФ).

 

Все, що потрібно, це рішучість зробити це, адже вони (росіяни) не живуть на Місяці.

 

Я хочу бачити Путіна за ґратами, це можливо, - додав Ференц.

За його словами, Захід сподівався, що загроза Нюрнберзького процесу спинить Путіна від подальшої агресії, проте цього не сталося.

Бенджамін Ференц
Бенджамін Ференц

Ференц додав, що

ні в кого вже немає жодних сумнівів у вчиненні злочинів путінською Росією,

 

оскільки велика кількість доказів вказує – російські військові націлені на цивільних осіб та використовують касетні бомби.

До слова, Бенджаміну Ференцу наступного тижня виповниться 102 роки.Він добре пам'ятає суд над гітлерівською Німеччиною. 

Нагадаємо, у Міжнародному суді ООН розпочинаються слухання за позовом України проти Росії у справі щодо звинувачень в геноциді. Про це повідомили у МЗС України. 

Після Другої світової війни міжнародна спільнота об’єдналася, щоб визнати два фундаментальні принципи: захист суверенних держав від агресії та захист людей від грубих порушень прав людини, зокрема вчинення геноциду.

 -  Сьогодні делегація України звертається до Міжнародного суду ООН з проханням призначити наступні запобіжні заходи у справі з метою припинення кровопролиття:

 

Російська Федерація має негайно зупинити розпочаті 24 лютого 2022 року військові дії на території України,

 

Російська Федерація повинна невідкладно забезпечити, щоб будь-які військові та інші збройні підрозділи під її контролем чи впливом припинили участь у військових діях, - йдеться у повідомленні вітчизняного МЗС.

У повідомлені також йдеться про те, що Росія маніпулює міжнародним правом та, зокрема, згаданою Конвенцією, яка є фундаментальним міжнародним договором у сфері захисту прав людини, та використала її для збройної агресії проти України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень