«Особу чоловіка встановлено»: поліція про зниклого з місця ДТП з хлібовозом

Автопригода трапилася минулої середи

У поліції з’явилася нова інформація про ДТП, що трапилася у центрі міста біля «Укрсиббанку» минулої середи, 21 лютого.

Нагадаємо, що з оприлюдненням відео із камер спостереження, яке Радіо Трек вдалося отримати з власних джерел, стало відомо, що на момент аварії водій в авто був не сам.

ВІДЕО смертельної ДТП на Соборній у Рівному (04.43)

Інший чоловік з місця події зник. Правоохоронці вже встановили його особу, говорить прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

- Слідчі  встановили особу чоловіка, який, ймовірно, перебував у автомобілі. Утім, його особа поки не розголошується, оскільки із ним ще не проводилися слідчі дії.

Крім того, у поліції вже є довідка про смерть 24-річного водія, яка свідчить про те, що водій загинув саме внаслідок травм, отриманих від автопригоди:

- Відповідно до довідки, смерть чоловіка настала внаслідок забою грудної клітки, переломів ребер та травматичного розриву серця. Але судово-медична експертиза ще триває. Тобто, це не остаточна причина смерті. Результати експертизи будуть, приблизно, через місяць.

Тим часом, дружина загиблого водія у соцмережі просить допомогти знайти свідків цієї аварії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень