Особливий день у Рівного, рівнян та всіх, хто любить вироби від ТМ «Рум’янець»

Їм – 19 років. Вітаємо!

Серед брендів Рівного – відомих на всю Україну – почесно місце займає й  «Рум'янець», хлібобулочні вироби якого припали до душі сотням тисяч мешканців України – від Львова до Одеси, від Дніпра та Харкова аж до Закарпаття.

Всюди люди з задоволенням смакують і знаменитим «Бородинським», і розкішним «Батоном на черені», і неймовірним «Завиванцем» , і абсолютно «Французьким багетом».

Всього не перерахуєш, але головне, що «Рум’янець» у Рівному є, і він у нас не лише «Смачний кожен день», але й душевний і рідний. Бо свій.

Вітаємо усіх причетних і всіх працівників!

На ФБ-сторінці ТМ «Рум’янець» читаємо:

У нас сьогодні особливий день

 

Відразу два надзвичайно важливих свята – День хліба і наш 19-й День Народження

 

Цьогоріч не хочеться гучних святкувань. Хочеться сказати ДЯКУЄМО!

 

ДЯКУЄМО нашим захисникам і захисницям, за можливість робити те, що ми любимо найбільше – пекти справжній, смачний, пахучий український хліб та смаколики!

 

ДЯКУЄМО кожному з нашого неймовірного колективу.Без перебільшення, ми справжня хлібна родина! Навіть у найскладніші часи, кожен на своєму місці віддано робить свою справу!

 

ДЯКУЄМО вам, наші споживачі! За те, що любите «Рум’янець» і обираєте до власного столу. За те, що нашими смаколиками частуєте найближчих і ділитесь з тими, хто цього потребує! Ми вас дуже!

 

ДЯКУЄМО усім, хто допомагає нам ставати кращими ! Завдяки вам, вже 19 років поспіль ми з впевненістю можемо сказати, що «Рум’янець» СМАЧНИЙ КОЖЕН ДЕНЬ!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень