У Запорізькій області розстріляли родину з двома дітьми: була спроба зґвалтування?

Не пожаліли нікого, бо «шуміли»

Орки у Запорізькій області розстріляли родину з двома дітьми.

Трагедія сталася вночі 18 листопада у селищі Камиш-Зоря. Загиблими є Дармобід Олександр та Наталя та їхні сини Владислав та Кирило.

Попередньо, поряд із сім'єю заселилися мобілізовані з «ДНР» та кадировці. Вони напилися і почали чіплятися до жінки. За неї заступився чоловік, тоді рашисти застрелили його, а потім і Наталю з дітьми, щоби «не шуміли».

Як пише «Українська правда», посилаючись на власні джерела...

«18 листопада у нічний час доби російські окупантами за місцем проживання: Запорізька область, Пологівський район, селище Комиш-Зоря вул. Поштова, розстріляли родину з двома дітьми. Встановлено, що загиблими є Дармобід Олександр, Дармобід Наталія та їх сини: Владислав та Кирило», – повідомили у правоохоронних органах.

За даними видання «РІА Мелітополь», вранці тіла загиблих знайшла мати Олександра.

«Сусіди чули постріли, але боялись вийти. Є інформація, що поруч з родиною нещодавно заселились мобілізовані з «ДНР» з чеченцями і чіплялися до жінки», – зазначає видання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень