Оптимістичний настрій – Близнюкам та блискавична харизма – Левам: гороскоп на 23 травня

День творчості – Рибам

Овен

Сьогодні у вас буде стільки енергії, що ви могли б запустити власну електростанцію. Використайте цей заряд для здійснення своїх планів, але не забудьте про відпочинок.

Телець

Неочікувані пригоди чекають вас. Можливо, ви знайдете несподівану можливість для реалізації. Залишайтеся відкритими для нових вражень і не забувайте насолодитись моментом.

Близнюки

Ваш гумор та чарівність будуть на висоті. Зможете завоювати будь-яку аудиторію і навіть підкорити найсерйозніших людей своїм дотепним жартом. Будьте собою й отримуйте задоволення.

Рак

Зірки рекомендують вам влаштувати собі маленьке свято і насолодитися відпочинком у компанії близьких. Відпочинок та релакс зроблять цей день особливим.

Лев

Ви будете сяяти яскравіше за сонце. Ваша харизма приверне увагу оточення. Не бійтеся демонструвати свої таланти. Ви — справжня зірка.

Діва

Організаторський талант вийде на новий рівень. Зробіть план на день, але залиште місце для спонтанних веселощів. Ви здивуєте всіх своєю здатністю поєднувати корисне з приємним.

Терези

Зможете підняти настрій всім навколо і перетворити звичайний день на справжню пригоду. Оптимізм і ентузіазм будуть вражати. Будьте готові до несподіваних поворотів долі.

Скорпіон

Ви зможете розгадати будь-яку загадку та знайти вихід з найскладнішої ситуації. Сьогодні ваша інтуїція буде на піку. Використовуйте свої суперздібності на благо.

Стрілець

Вдасться знайти ідеальний баланс між роботою і відпочинком. Ваше вміння створювати гармонію навколо себе зробить цей день незабутнім.

Козоріг

Старання принесуть заслужені плоди. Але не забувайте відпочивати! Влаштуйте собі приємний вечір з улюбленою книгою. Трохи релаксу піде вам на користь.

Водолій

Нестандартний підхід і креативність здивують оточення. Будете генератором ідей та натхнення. Не бійтеся ділитися своїми думками й втілювати найсміливіші задуми.

Риби

День для мрій і творчості. Дозвольте собі помріяти про майбутнє і створити щось унікальне. Ваші ідеї можуть стати початком великого проєкту.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину.

Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально.

Пам'ятайте, що гороскопи - це лише підказки. Ваше життя у ваших руках.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень