Знущання з дітей у кабінеті стоматолога з Рівного підтвердили відео (ФОТО/ВІДЕО)

Їх надали на запит адвоката потерпілих від дій лікарки

Ми писали про те, що після прийому у рівненського стоматолога Інни Кравчук 5-річна дівчинка вийшла із синцями на шиї. Про це розповіла мама дівчинки Юлія Яцук.

Тоді лікарка пояснювала, що

Маленька пацєінтка знімала нагрудник, чим ймовірно і пошкодила шию, перекидала інструменти. 

У цій же публікації ми розповідали про скарги на лікаря іншої мами - Вікторії Бобрук.

У її доньки після прийому стоматолога розпухла губа. Лікарка це пояснювала тим, що губу покусала дитина.

Але гнійне запалення внаслідок поранення медінструментом і занесення інфекції у цьому випадку виявив хірург та назначив лікування антибіотиками. 

Обидві мами також заявили, що їхнім дітям робили анестезію, не поцікавившись, чи нема на препарати алергії. Вони написали заяви у поліцію.

Там призначили судово-медичну експертизу. Окрім того, з дітьми працює психолог, після чого буде призначена і судово-психологічна експертиза. Супровід цієї справи здійснює прокуратура.

"Мене цілують діти" - так називався виступ стоматолога Інни Кравчук торік на стоматфорумі

Тим часом у соцмережі Фейсбук розгорівся скандал. Бо на лікарку сипалися скарги інших мам дітей, а її прихильники звинувачували їх у тому, що пишуть це на замовлення конкурентів Інни Кравчук - клініки "Голлівуд", звідки ця стоматолог звільнилася. 

Тоді головний лікар клініки "Голлівуд" Інна Пекарська розповіла у соцмережі, що саме за жорстоке поводження з дітьми, на яке скаржилися батьки маленьких пацієнтів, лікарку торік попросили звільнитися. Повідомила вона також, що на підтвердження поведінки лікаря має відео з камер спостереження.  

Так, Інна Кравчук дійсно працювала в «Голлівуді» 4,5 роки, де з неї зробили фахівця, навчили працювати з дітьми, передали всю базу пацієнтів та підтримували розвиток особистого бренду лікаря. Але, на превеликий жаль, популярність не всім іде на користь.

 

В неї з‘явилась зверхність стосовно до колег та пацієнтів, і, як не прикро, стало пропадати терпіння в роботі з дітьми. Саме через це ми змушені були перервати нашу з нею співпрацю.

 

Судячи з останніх подій та відгуків багатьох мам, на новому місці роботи продовжувалось те саме, що і призвело до таких наслідків.

 

І якби я дійсно хотіла нашкодити репутації І. Кравчук (в чому мене безпідставно звинувачують), то виклала б відео з наших камер спостереження і всім би все стало зрозуміло.

На прохання мам потерпілих дітей, адвокат написав запит про отримання відео з клініки "Голлівуд".

І ось воно (Відео 18 +):

За інформацією rivne.online

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень