Оприлюднено дату відновлення потягів між Польщею та Україною

«Зняли табу»

Пасажирське залізничне сполучення між Польщею та Україною, яке скасували навесні 2020 року, повернуть. Щоправда, є одне «але»...

Як повідомляє Yavp.pl, «Укрзалізниця» на своєму сайті оприлюднила дату відновлення руху пасажирських потягів між обома країнами.

Це станеться 10 жовтня.

ОДНЕ АЛЕ

Щоправда, відновлять поки тільки один рейс: «Київ-Перемишль» (потяг Інтерсіті+ із вагонів Hyundai Rotem).

Квитки на нього з'явилися в продажу з п'ятниці, 1 жовтня.

 

Як буде з іншими маршрутами – з Одеси до Перемишля, зі Львова до Вроцлава (безпересадковий вагон) та ще один з Києва до Перемишля – поки нічого невідомо.

ЗНЯЛИ ТАБУ

Як пише польське видання:

Табу на пасажирське залізничне сполучення між Польщею та Україною було зняте новим розпорядженням польського уряду, яке було оприлюднене 29 вересня.

Виглядає, що Польща вкрай зацікавлена у безперебійному постачанні української робсила, навіть попри зростання в Україні захворюваності на COVID-19.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень