ОПОРА також звітує про порушення

Ось якою, на думку ОПОРівців, є ситуація на дільницях станом на 11.30

Невчасне відкриття окремих дільниць

Зокрема, до таких дільниць належить ДВК №560959 за адресою: м. Рівне, вул. Київська, 60, (приміщення консультативної поліклініки обласної дитячої лікарні, вестибюль), а також ДВК №560105, яка розташована у Рівненській обл., Гощанському р-н, смт. Гоща, вул. Радянська, 4, (школа, фойє). Причиною запізнення відкриття останньої дільниці стала значна кількість бюлетенів (8000 шт.), і тому члени ДВК не змогли швидко розподілити бюлетені між членами комісії.

Незаконне розміщення агітації

Незаконну агітацію у день виборчого голосування зафіксовано на вул. Фабрична, Литовська, Пушкіна у місті Рівне. Зокрема, розміщено незаконну агітацію Аграрної партії України та Європейської партії. У Рівненському р-ні, с. Корнин на вул. Центральній розміщено агітаційні матеріали партії «Воля» та «Громадянська позиція».

Бюлетені надруковано з помилкою

Бюлетені для голосування на посаду міського голови м. Дубно надруковані з помилкою. Зокрема, прізвища кандидатів на посаду мера зазначені не в алфавітному порядку.

Встановлення відеоспостереження

На ДВК №560969 за адресою: м. Рівне, вул. вул.Остафова, 31, у корпусі №2 Рівненського державного гуманітарного університету члени виборчої комісії встановили камери навпроти виборчих скриньок.

У ДВК пояснили, що камери встановили, з метою відслідковування вкидання бюлетенів, зокрема, щоб бюлетені не вкидали пачками.

На думку Громадянської мережі ОПОРА, загрозою встановлення таких відеокамер є контроль перебігу голосування, у випадку, якщо проголосовані бюлетені будуть продемонстровані на камеру.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень