Опалювальний сезон стартує і у Рівному

Відомо, хто отримає тепло першим

Завтра у садочках і школах Рівного розпочинається опалювальний сезон. Відповідне рішення зважаючи на холоднечу у садках ухвалив міський голова Володимир Хомко.

З огляду на те, що мерзнуть діти у садках, я прийняв рішення - із завтрашнього ранку почнеться опалювальний сезон у садках, школах і медичних закладах міста. Пологовий будинок і дитяча лікарня уже підключені до тепла. Центральна міська лікарня (на вул. Карнаухова) отримає тепло сьогодні ввечері, а дитячі садки і школи завтра зранку, - зазначив міський голова.

Тепло до багатоповерхівок міста поки не даватимуть, адже прогнози синоптиків свідчать про підвищення температури повітря найближчими днями. За словами Володимира Хомка, тепло до домівок рівнян дадуть у разі встановлення середньодобової температури 8 градусів тепла впродовж трьох днів.  

Нагадаємо, що загалом на повний запуск і налагодження теплової мережі комунальники зазвичай витрачають близько тижня. Відзавтра, нагадаємо опалювальний сезон стартує у садочках і школах. 

Завтра включать і горячу воду

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень