ONUKA презентує новий альбом

Йдеться про концертну платівку, записану з НАОНІ

Зовсім скоро має вийти друга за рахунком платівка гурту ONUKA під назвою «MOZAЇKA», а напередодні довгоочікуваного релізу музиканти вирішили підігріти зацікавленість публіки за допомогою концертного альбому, записаного спільно з Національним академічним оркестром народних інструментів України (НАОНІ), повідомляють Notatky.

«Ми не озираємося назад, а просто хочемо запам’ятати цю магію», – кажуть Ната Жижченко та Євген Філатов про сімнадцять концертних треків, записаних під час спільного виступу ONUKA та NAONI 11 грудня 2016 року.

Фронтвумен проекту ONUKA зізнається, що цією роботою «повернула свою втрачену ідею». У дитинстві Ната багато років грала на сопілці в оркестрі духових інструментів Національної гвардії України, з яким об’їздила чи не всю Європу, і нині для неї можливість вийти на сцену з оркестром – як повернення до витоків.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Теги: альбомONUKA
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень