Онлайн-карта закладів України, де завжди є світло: кафе, магазини, АЗС та інше

Ці місця працюють від альтернативних джерел енергії

Віялові, аварійні та стабілізаційні відключення світла діють майже у всіх областях України. Нещодавній масовий обстріл призвів до того, що в темряву поринули багато населених пунктів.

Людям доводиться стикатися із закритими магазинами, аптеками, відділеннями пошти. Також складно знайти кафе чи коворкінг, де можна попрацювати кілька годин із комп'ютером.

Які торгові точки та заклади змогли розв'язати проблему з відключенням електрики та працюють навіть при вимкненні світла, тепер можна знайти на інтерактивній карті «ЛУН Місто».

Де завжди є світло

На цій карті позначені підприємства, які мають альтернативні джерела живлення (автономні, безперебійні, генератори) і вони не закриваються під час вимкнення світла.

Це заправки, магазини, аптеки, поштові відділення, кафе, ресторани, коворкінги, салони краси тощо.

Зараз найбільше точок є в Києві, проте почали з'являтися магазини, що працюють і в інших містах: Львові, Харкові, Дніпрі тощо.

Детально карту можна розглянути за цим посиланням.

Також можна завантажити додаток для телефону за цим посиланням.

Зауважимо, що карта постійно оновлюється, і її творці закликають власників торгових точок додавати позначки про свої заклади.

Якщо підприємці хочуть, щоб їхній заклад з'явився на карті, то можна заповнити онлайн-заявку за цією формою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень