«Они забыли, что нас сюда пнули. Нам приходится добывать все самим», – орк плачеться дружині на тяжке життя-буття (ВІДЕО)

Одна із сотень «душевних розмов», перехоплених СБУ

Фото ілюстративне, жанрове
Фото ілюстративне, жанрове

Служба безпеки України регулярно перехоплює розмови російських фашистів із рідними та друзями. Переважно орки скаржаться, як же тяжко тут «на Украине» їм живеться і що вони потрапили у пастку, вибратись із якої - практично без шансів.

Нерідко під час таких «душевних розмов» спливають і без того всім вже відомі факти: їсти нічого, зв’язку немає, координація дій – нульова...

Ось один із останніх прикладів:

— ... Мій обов’язок їх забезпечувати. Але нас, мою роту, не забезпечує ніхто. Про нас на «великій землі» забули - там, де сидять оці підараси у Москві, вони забули, що нас сюди пнули. Нам сюди не возять, нам доводитсья добувати це все самим. Всі про це знають, бо ми ж усі разом перебуваємо. А начальство в Москві не знає про це, про те, що нас забули тут. А мій начальник при чому тут? Мій начальник тут так само живе у таких же умовах, як ми всі разом.

 

Ми бомбимо [обкрадають - ред.] ферми, ми бомбимо елеватори, ми качаємо паливо «ліве»... Ми забезпечуємо своїх чужим.

 

А якщо не забезпечувати - це буде «расход», це буде м’ясо, просто людей спалять і все, — розповідає російський окупант своїй дружині.

Повний діалог - у відео

Зауважимо, що рота цього окупанта — це підрозділ забезпечення, основне завдання якої — постачати ресурси іншим російським окупантам, що пішли вглиб території України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень