Олійки та вітамін: що додати у шампунь, щоб позбутися випадіння волосся

Простий рецепт супершампуню

Волосся рідшає з різних причин, але у більшості випадків густину можна відновити. Трихологи порадили домашній засіб який зупинить видіння волосся.

Рецепт супершампуню:

За основу треба взяти шампунь й нейтральним pH. Можна використати дитячий шампунь без домішок та ароматизаторів. До шампуню слід додати::

  • Ефірну олію розмарину - вона ідеально підходить для збільшення припливу крові до шкіри голови, забезпечуючи тим самим міцність волосся.
  • Ефірну олію лимону - вона освіжає і має антисептичну дію.
  • Вітамін Е - він дуже корисний при випаданні волосся.

У стандартну пляшку шампуні (250 мл) треба додати по 10 крапель кожної олії, а також вміст двох капсул вітаміну Е. Перед використанням пляшечку треба добре збовтати.

Таким шампунем варто мити голову через день. Нанесіть його на волосся і, масажуючи, втирайте в шкіру голови протягом кількох хвилин. Залиште на 10 хвилин і змийте теплою водою.

Уже за кілька тижнів ви помітите, що ваше волосся почало активно рости й перестало сипатися.

Джерело: РБК - Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень