Ольга Ферар «наїхала» на Віталія Коваля через «Першу обіцянку»… Зеленського (ФОТО)

Дещо про «Київстар» та «Дистанційне навчання»

Ситуація набирає розголосу, бо в ній задіяна Ольга Ферар. Та сама журналістка з Рівненщини, яка свого часу довела до істерики Саакашвілі, задавши йому пару абсолютно доречних запитань у прямому ефірі.

Нині Ольга в себе на ФБ-сторінці звертається до Віталія Коваля – голови Рівненської ОДА

10 вересня. Особисто президент Володимир Зеленський представляє в Острозі нового очільника області Віталія Коваля. І дає перше доручення – зробити мобільний зв‘язок на шляху від Рівного до Острога, бо помітив, що з цим проблема.
 

Днями я перевірила чи виконав доручення Vitaliy Koval. Уявляєте, перше доручення. Від глави держави. НЕ ВИКОНАВ. Хоча згодом швидко прозвітував про те що, все майже готово. Але особисто не перевірив, бо тоді б знав, що не виконав. Від слова зовсім, не виконав.
 

«Сліпа» зона без зв‘язку, без інтернету, все ще за 15-20 км від Рівного. Це на трасі до Острога легко перевірити.

І там діти теж готуються до дистанційного навчання, правда ж? Цікаво скільки таких зон на усій Рівненщині. Де діти, мовчу про інтернет навчання – навіть подзвонити вчительці не зможуть.
 

Цікаво, як вони взагалі вчаться. І чи вчаться взагалі. Які потім у них шанси наверстати упущене і навчитись щось ще окрім збирання полуниці в Польщі. І які шанси потрапити комусь на трасі в ДТП, не дай Бог, і ніколи не додзвонитись в швидку?

Взагалі-то, треба визнати, що те «перше доручення» Зеленського було досить дивним. Зрештою, люди тисячоліттями жили без інтернету в якійсь одній ямі на дорозі між Здолбуновом та Острогом, але… Доручення було.

От що відповів на закид Ольги Ферар відповів Олександр Поліщук – теж відомий журналіст, а нині ще й Начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РОДА:

Oleksandr Polishchuk У вересні 2019 року зв'язок фактично був відсутній по всій протяжності дороги.
 

За 9 місяців, як результат неоднократних переговорів з Київстаром, встановлено та реконструйовано дві станції у Гремячому і Здовбиці. Ведуться перемовини з Київстаром щодо посилення зв'язку на станції у Верхові.


Ти говориш, що нічого не робиться, і вводиш в оману тих хто це читає.
 

Це ж приватний бізнес, потужна компанія, з якою переговори не ведуться по секундоміру. Успіхи є, і це не кінець.

При цьому люди в коментарях до допису Ферар дуже скаржаться на «Київстар». Кажуть, що покриття немає навіть у Рівному – на Луцькому кільці (Млинівська 41), в районі Зоопарку, та в інших місцях, що їх згадують різні коментатори.

Якщо говорити  про «Дистанційне навчання», то це дійсно може стати проблемою для багатьох.

P.S.

Тим часом ми отримали офіційну відповідь із Рівненської ОДА за підписом Ігоря Тимошенка – заступника Віталія Коваля:

У вересні минулого року Президент України Володимир Зеленський доручив посилити якість мобільного зв’язку та інтернету на території Рівненщини. Зокрема на ділянці дороги, що веде із Рівного до Острога.

 

Раніше зв’язок був практично відсутній по всій протяжності цієї дороги. Проте після неодноразових переговорів голови Рівненської ОДА Віталія Коваля із керівництвом мобільних операторів, упродовж останніх 9 місяців було встановлено та реконструйовано дві базові станції мобільного зв’язку у Гремячому і Здовбиці. Таким чином більшість цього автошляху та межуючих із ним населених пунктів вже покрито якісним сигналом.

 

Наразі продовжуються переговори із компанією «Київстар» щодо посилення сигналу із станції у Верхові (зокрема 25 червня відправили їм відповідний лист). Це допоможе накрити якісним зв’язком та інтернетом села Михайлівка, Верхів та Плоске на Острожчині.

 

Включення базових станцій до інвестпрограм мобільних операторів – це довготривалий копіткий процес переговорів на столичному рівні. Рівненська ОДА максимально активна в цьому процесі, адже завдання Президента України – це першочерговий пріоритет для нас.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень