«Олег Чумаков і дівчата» зроблять рівнянок красунями (9 ФОТО)

Еволюція краси розпочнеться 2 квітня на Лермонтова, 4А

Чоловікам загалом важко зрозуміти примхливість жіночого ставлення до власної краси. Є, щоправда, профі, які на цьому спеціалізуються, але…

От прочитайте лише цей абзац із допису відомої рівнянки-блогера та безперечної красуні:

У всех ведь есть это премерзкое зеркало с подсветкой, в которое смотришься и тебе кажется, что боженька на тебе тренировался как делать не надо. Видишь все неровности, изъяны, недостатки.
Зато если ты себе в этом зеркале нравишься – то все!!! Можешь идти и нанизывать весь мир на шпильку своих парадных туфель.

Так от, з 2 квітня усім рівнянкам почуватися впевнено стане набагато легше.

У нас відкривається салон краси «EVOlution» і виглядає, що він зможе запропонувати дещо особливе.

Безперечно, кожен ладен себе хвалити й далеко не всіх переконають гарні слова про «команду професіоналів, які пройшли навчання у кращих майстрів індустрії краси у Києві» і тепер обіцяють «красу на довгі роки», але…

У випадку з «EVOlution» це все цілком може виявитися правдою.

По-перше, важливою гарантією якості є один із авторів проекту, учасник багатьох фешн-шоу у різних кінцях світу – Олег Чумаков.

Він є не лише випускником однієї з кращих шкіл імідж-дизайну «Bogomolov 'ImageSchool», але й одним із безпосередніх засновників нового салону краси.

Тим часом як менеджер проекту та власник салону Людмила Чумакова сама тривалий час працювала у найкращих салонах Лісабону (Португалія).

Тож не дивно, що в «EVOlution» вас чекають не лише найдосконаліші технології індустрії краси, але й справді дизайнерський ремонт і атмосфера, що нею так люблять милуватися жінки, перегортаючи сторінки глянцевих журналів чи Інтернету.

До речі, в «EVOlution», безперечно, є і wifi, і все інше, що потрібно для приємного зволікання часу упродовж того, що красуні описують словами: амбре, балаяж, самбра, нано-техніки освітлення волосся і т.п.

Мало того, в «EVOlution» рівнянкам (чи не вперше) обіцяють легендарний продукт Оlaplex в оригіналі. Та всю відому косметику преміум-класу як у найвишуканіших салонах Європи.

Побачити все це ви зможете самі, коли завітаєте 2 квітня у сам салон чи на спеціалізований тренінг, що його Олег Чумаков проведе особисто.

Тема тренінгу: Зовнішність. Як вибрати свій стиль?. 

У програмі тренінгу: 
- оформлення і корекція психологічного образу людини 
- типажі зовнішності і імідж-стратегія 
- тенденції в світі моди 

Сходіть.

Не виключено, що за результатами відвідин ви… напишете свій блог.

Про себе, красу та «EVOlution»

P.S.

Після 17.00 ще будуть: After-party, DJ i Фуршет

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень