Окупанти готові покинути ЗАЕС в обмін на транзит нафти і газу через Україну, – РосЗМІ

Однак у путіна відкидають таку можливість

Фото з мережі
Фото з мережі

Російське видання «Медуза» повідомляє, що рф готова покинути територію окупованої Запорізької атомної електростанції в обмін на безперебійний транзит нафти та газу через Україну. 

Джерело видання, яке близьке до кремля, а також співрозмовник, близький до уряду рф, стверджують, що росія готова піти із Запорізької АЕС. Однак не планує повністю залишати Запорізьку область. Видання повідомляє, що кремль планує передати АЕС або українській владі, або МАГАТЕ.

В обмін на виведення військ з АЕС російська влада розраховує отримати гарантії безперебійного транзиту нафти та газу територією України.

Співрозмовники стверджують, що і в кремлі, і в уряді «є готовність до угоди», оскільки «качати й продавати нафту і газ дуже важливо для російського бюджету». Втім, прессекретар президента росії Пєсков у коментарі «Медузі» відкинув можливість такої угоди.

Джерело: Українська правда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень