Окупантів вдалося зупинити на трьох напрямках, - Генштаб ЗСУ (ФОТО)

Ворог вибився з сил?

Окупанти зазнали втрат на трьох напрямках – Поліському, Сіверському, Южнобузькому. Наразі російські військові почали здійснювати перегрупування військ, відновлювати боєздатність підрозділів та поповнювати запаси.

Про це повідомили у пресслужбі Генштабу ЗСУ. Там зазначили, що ворог, не досягнувши поставленої мети, продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів по об'єктах критичної інфраструктури.

  • На Волинському напрямку російські солдати наступальних дій не проводили. На Поліському також активних дій із боку супротивника не зафіксовано.
  • На Сіверському напрямку противник здійснює інженерне обладнання позицій у районах Михайло-Коцюбинське, Левковичі, Жукотки, Городня (Чернігівська область).
  • На Волноваському напрямку ворог намагається розвинути наступ на напрямку н.п. Красна Поляна. Здійснив спробу просування в напрямку н.п. Ольгинка.

«За наявними даними, підрозділи окупантів, які робили наступ у Донецькому операційному районі, зустріли потужний опір ЗСУ та втратили наступальні можливості», – повідомили у Генштабі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень