Ті, хто влаштував бійню у Бучі, мали напасти на Волинь – військовий командир (ФОТО)

Але їх перекинули на іншу ділянку

Командир спецроти у складі луцького окремого спеціального загону «Любарт» Андрій Д'яченко розповів, що окупанти, які влаштували бійню у Бучі, мали нападати на Волинь з території білорусі, але їх перекинули на іншу ділянку.

Про це ветеран полку «Азов» Андрій Д'яченко написав у телеграмі.

Далі подаємо його допис повністю і без змін:

Волинянам для роздумів.

Купка опаришів на фото це солдати 155-ї окремої бригади морської піхоти рф. Підрозділ в армії росіянії вважається типу як елітним. Це морська піхота Тихоокеанського флоту рашки. Дислокується у Владівостоці. 155-ка брала активну участь у Першій чеченській. В 2015 прикривала авіацію рашки в Сирії. Тобто руки в крові цивілів і досвід геноциду у цих виродків був задовго до 2022-го. 

155-та бригада один із тих підрозділів, які брали безпосередню участь в Бучанській різанині, від якої ми і весь світ ох**ваємо другу добу. 

28 березня путін дав цим канібалам статус «гвардійської бригади». «Гвардійська» це в совковій армії таке типу як почесне найменування за типу особливі заслуги перед атєчєством. Дослівно, «за массовый героизм и отвагу, стойкость и мужество, проявленные личным составом бригады в боевых действиях по защите Отечества и государственных интересов». Оцінили цинізм?

Волинянам вочевидь цікаво, чому я апелював до них і чому звернув увагу саме на це угрупування бандитів?

Справа в тому, що згідно першочергового задуму (тому самому, де Київ мали взяти за пару днів), 155-та бригада повинна була діяти саме на Волинському напрямі.

Вони кілька тижнів стояли на білоруському кордоні навпроти нас (фото якраз з того часу) в режимі повної бойової готовності, чекаючи відмашки. І тільки епічний провал бліцкригу на Чернігово-Київському напрямі не дав шансу цим організмам відмітитися в нашому краю. 

Через провали всіх планів, російське командування зняло м’ясників з 155-ої із Волинського напрямку та кидає частково на Волноваху, частково на Бучу. Результат ви бачили - Волноваха зруйнована повністю, а Буча… ну, тут нічого сказати, ви самі все знаєте. 

Я думаю що так, земляки-волиняни, вам буде наглядніше зрозуміло по якому лезу пройшов наш край на першому етапі війни. Виключно завдяки героїзму оборонців східної частини українського Полісся доля Бучі оминула Волинь.

Ми всі обурені і хочемо помсти за геноцид в Бучі, але більшість з нас там ніколи навіть не була. В нас нема щодо Бучі особистих сентиментів. Тому для усвідомлення і наглядності просто уявіть, що війна пішла поганим для України сценарієм і девіанти з 155-ї бригади в березні зайшли не в Бучу, а в умовний Любомль…

 

Джерело: ІА Конкурент

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень