Охочих стати нардепами від Рівненщини — шість десятків

Їхня агітація — не завжди законна

На Рівненщині балотуватимуться 60 кандидатів у п’яти виборчих округах.

З них: 35 кандидатів висунули свої кандидатури шляхом самовисування і 25 – висунуті політичними партіями.

Впродовж першого місяця виборчої кампанії на Рівненщині зафіксовано дочасну агітацію, порушення правил ведення агітації (матеріали без вихідних даних), а також «благодійність» кандидатів у народні депутати. Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Про виявлену агітаційну продукцію кандидатів у народні депутати та політичних партій без вихідних даних координатор мережі ОПОРА Михайло Балик повідомив таке:

- Йдеться про агітацію політичних партій «Європейська солідарність», «Українська стратегія Володимира Гройсмана», Всеукраїнського об’єднання «Свобода», «Опозиційна платформа – за життя», «Національний корпус», Радикальної партії Олега Ляшка, а також кандидатів у народні депутати Олега Осуховського (152 виборчий округ), Святослава Євтушенка (152 виборчий округ) та Володимира Валявки (153 виборчий округ).

Зі слів Михайла Балика, зі стартом виборчої кампанії на Рівненщині,

ОПОРА фіксує також активність благодійних фондів, народних депутатів України та кандидатів у нардепи на виборах до Верховної Ради.

Нагадаємо, 25 червня Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів у народні депутати на позачергових виборах до Верховної Ради 21 липня 2019 року. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень