Оголосили спецоперацію: на Рівненщині розшукують зниклого пенсіонера

Чоловік пішов з дому ще 11 липня

Напередодні до поліції надійшло повідомлення від 40-річного жителя Старого Села про те, що 11 липня, близько 20 години пішов з дому його 73-річний батько та досі не повернувся. Мобільного при собі не мав.

Рідні намагалися знайти зниклого пенсіонера своїми силами, втім безрезультатно.

Лісовець Яків Охрімович 1949 року народження, зріст орієнтовно 165 сантиметрів, худорлявої тілобудови, волосся коротке та сиве. Чоловік має виражену косоокість та розлади пам’яті.

До спеціальної операції для встановлення місця перебування зниклого залучено  поліцейських, військових, рятувальників, лісівників та небайдужих громадян.

Майже 100 осіб поквартально прочісують ліс неподалік села Вежиця, де 13 липня його бачили востаннє. Для пошуку використовують квадрокоптер та службових собак.

Якщо комусь відома будь-яка інформація про можливе місцеперебування зниклого, прохання негайно повідомити до поліції

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень