Огірки дозріють на 2-3 тижні раніше: чим «підігнати» формування плодів

Прості способи прискорити отримання врожаю

Отримати багатий урожай огірків зовсім не складно, якщо дотримуватися графіку поливу, підживлення і вчасно захищати рослину від хвороб.

При цьому багато залежить і від стимуляторів росту: раніше, коли ще не було хімічних добавок, городники рятувалися народними засобами, і, як то кажуть, урожай був не гірший

Найпопулярніші і найбільш ефективні народні засоби

 

Дріжджі

Знадобиться тепла вода (температура не нижче 34⁰С) – 0,5 літра, 5 г сухих дріжджів, ½ ч.л. цукру. Компоненти змішують та настоюють 10 хв, після чого додають 5 л води.

У сучасних умовах добре додати «Хеллатін Калій» і настояти суміш ще 4 год, після чого поливати з розрахунку 0,5 літра на одну рослину, але тільки свіжим розчином!

Хліб

Потрібно по 0,5 кг черствого хліба, дріжджів і бур’янів, а ще – відро води. Все поєднується і настоюється 2 доби. Перед застосуванням треба процідити.

Зола

В одному відрі води потрібно розчинити 20 ст.л. золи. Суміш настоюється 1-1,5 тижні, періодично перемішується. Перед застосуванням потрібно процідити і поливати під корінь із розрахунку 0,5 літра на одну рослину.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень