ОФІЦІЙНО: Ліонель Мессі покинув «Барселону»

Всупереч оптимістичним повідомленням Мессі не підпише новий контракт з рідним для себе клубом

Ліонель Мессі офіційно йде з іспанського футбольного клубу «Барселона». Клуб та Мессі не змогли підписати новий контракт через фінансові проблеми.

Про це офіційно заявили на фейсбук-сторінці клубу.

Мессі не залишиться в «Барселоні». Не дивлячись на те, що клуб і гравець досягли угоди і явно мали намір підписати новий контракт сьогодні, цього не може статися через фінансові та структурні перешкоди, - повідомили в клубі.

Оскільки контракт між Мессі та «Барселоною» не підписаний, гравець не має причин надалі перебувати в клубі.

В результаті цієї ситуації Мессі не повинен залишатися в ФК «Барселона». Обидві сторони глибоко жалкують про те, що побажання гравця і клубу в підсумку не будуть виконані.

 

«Барселона» від щирого серця висловлює свою подяку гравцеві за його внесок в розвиток клубу і бажає йому всього найкращого в його особистому та професійному житті, - наголосили в клубі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень