Офіційно: Дженніфер Лопес розійшлася з бойфрендом

Пара була разом з 2017 року

Американська співачка й актриса Дженніфер Лопес розірвала заручини з бейсболістом Алексом Родрігесом. Пара зробила спільну заяву, в якій повідомляється:

Ми зрозуміли, що у нас краще виходить бути друзями, і сподіваємося, що ми залишимося ними. Ми продовжимо працювати разом і підтримувати один одного в наших спільних справах і проєктах. Бажаємо всього найкращого один одному і дітям один одного.

У 2019 стало відомо, що артистка і спортсмен заручилися. А познайомилися вони значно раніше – 14 років тому. Взимку 2017-го Лопес і Родрігес почали зустрічатися. Шлюб міг стати четвертим для актриси й другим для спортсмена. У Дженніфер є двоє дітей від співака Марка Ентоні, у Родрігеса – дві доньки від першого шлюбу.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень