Одягнув військову форму у 15 років. Майор з Рівненщини став Героєм України (ФОТО)

Найвищою нагородою його відзначив Президент

Богдан Дронов з матір'ю та Залужним після вруечння відзнаки. Фото - Рівненська ОВА.
Богдан Дронов з матір'ю та Залужним після вруечння відзнаки. Фото - Рівненська ОВА.

Військовослужбовцю з Рівненщини надали звання Герой України. Командир окремого мотопіхотного батальйону майор Богдан Дронов орден «Золота Зірка» отримав від Президента Володимира Зеленського. Про це повідомляє Рівненська ОВА.

Богдан Дронов, уродженець села Верба Дубенського району, одягнув погони ще в 15-річному віці, у 21 рік став командиром роти, а напередодні свого 28-річчя — очолив окремий батальйон і на передовій, у нескінченних запеклих боях, отримав військове звання майора.

З початком повномасштабного вторгнення рф на територію України батальйон, очолюваний Богданом Дроновим, відповідально тримав визначені рубежі, зупиняв прориви противника й не давав йому змоги прорвати оборону, завдавав контрударів. 

Завдяки рішучим і сміливим діям командира батальйону було знищено до 30 противників, захоплено зброю та боєприпаси.

Військовослужбовець відзначений найвищою державною відзнакою за захист нашої держави впродовж 6 місяців жорстокої повномасштабної війни з росією та участі в АТО/ООС.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень