«Тлустий Путін»: західні ЗМІ обговорюють стан здоров’я навіженого очільника Росії (ФОТО)

Називаються його можливі наступники

На вчорашній зустрічі Володимир Путін виглядав «роздутим і попелясто-блідим» на тлі дедалі більшого засудження його вторгнення до України. На знімку.

Про це повідомляє The Daily Mail, розмірковуючи про психічний та загальний стан здоров’я Пуйла, та роблячи припущення щодо того – хто би міг його замінити у випадку «чогось несподіваного».

На оприлюдненому фото, російський президент сидить у Москві з губернатором Санкт-Петербурга Олександром Бегловим.

Люди в соціальних мережах звернули увагу на бліду зовнішність та нездорову «одутловатість» господаря Кремля.

Путін, при цьому, сидить достатньо близько – навпроти гостя, а не так як він робив останніми тижнями, тримаючи дистанцію зі співрозмовниками на десятки метрів.

ХВОРОБА ПЕРЕЙШЛА В ЗАВЕРШАЛЬНУ СТАДІЮ І ВЖЕ МОЖНА НЕ БЕРЕГТИСЯ?

Дехто припускає, що Путін увесь цей час тримав величезні дистанції між собою та співрозмовниками, бо можливо, має хворобу чи проходить лікування, яке значно послаблює імунітет.

Факт, що він скоротив дистанцію може свідчити як про одужання, так і про рішення, що особливо берегтися більше не має смислу.

Чому Путін здебільшого ось саме так -- спілкується з людьми?

ПСИХІЧНИЙ РОЗЛАД ПУТІНА: НАСКІЛЬКИ ЦЕ РЕАЛЬНО?

Багато оглядачів припускають, що керівник Росії, можливо, має важкий психічний розлад, що призводить до ухвалення ним необдуманих та просто маніакальних рішень.

Американська розвідка називає оцінку душевного стану президента Росії Володимира Путіна першочерговим завданням, намагаючись з'ясувати, як його стан впливає на продовження війни в Україні. Про це інформує CNN.

За словами експертів, поведінка Путіна стає дедалі більш непостійною та ірраціональною. Після того, як він розпочав вторгнення Росії до України, високопоставлені посадовці США попросили розвідувальні служби зібрати будь-яку нову інформацію про те, як живе лідер країни-агресорки і як на його мислення вплинула несподівано єдина і жорстка відповідь з боку європейських сусідів.

Інші ж вважають, що Путін просто «грає маніяка» прикидається ним, аби тримати колективний Захід у напрузі.

 

Наприклад, стало відомо, що 50 літаків радянського виробництва, які мали бути передані Україні, наша країна так і не отримає, бо Захід дуже боїться ядерного удару і «не може ризикувати».

Дехто вважає. що Путін лише вдає з себе "безтямного"

ХТО МОЖЕ ЗМІНИТИ ПУТІНА, ЯКЩО БУДЕ ПЕРЕВОРОТ?

Аналітики доволі скептично ставляться до самої можливості перевороту в Кремлі ближчим часом. Проте називають прізвища людей, які теоретично могли б прийти йому на заміну

Зокрема, називають прізвища міністра оборони Шойгу, секретаря ради нацбезпеки Патрушева, прем’єр-міністр Мішустіна.

Валерій Герасимрв

Серед іншого говорять і про Валерія Герасимова – начальника Генштабу РФ. Він відомий як розробник так званої «Доктрини Герасимова», яка, посутньо, включає в себе концепцію гібридної війни у поєднанні з економічними, інформаційними та іншими важелями.

Саме Герасимова ми часто бачимо поруч із Шойгу під час зустрічей з Путіним.

Герасимов та Шойгу

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень