Одружитися у Рівному стало ще легше: інформація для закоханих

Любов переможе зло

Фото з відкритих джерел

Попри війну на Рівненщині народжуються діти і оформлюють шлюби. Від початку відкритої російської агресії в області зареєстрували 230 новонароджених та одружилося 170 пар закоханих. Значна частина наречених – мешканці інших областей України, зауважили у Західному міжрегіональному представництві Мін'юсту.

Додамо, що відтепер послугу «Шлюб за добу» у Рівному надають не лише у міському будинку культури, а й у ДРАЦСі, повідомила заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук:

- «Шлюб за добу» працює у Міському будинку культури, можна звертатись, як і раніше. Як альтернатива, в ДРАЦСі Рівного приймать заяви на одруження і також за добу реєструють.

Днями у Рівному побралися двоє волонтерів.

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

По області відділи ДРАЦСів продовжують працювати в умовах воєнного стану та надають послуги громадянам незалежно від місця реєстрації. Проблем з оформленням свідоцтв про народження для маленьких українців немає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень