Одне число в даті народження вказує на те, що ви – щасливчик: код улюбленців фортуни

Цифри визначають наше життя, вважають нумерологи

Нумерологи вважають, що є щасливі цифри. І тим, кому вони трапляються у датах народження, автоматично має щастити. Таку людину завжди супроводжуватиме успіх, а доля буде до неї щедрою та прихильною.

Таким числом є цифра 7.

Нумерологи вважають сімку символом містичної сили. Народжені сьомого числа мають дар передбачення і наділені силою втілювати всі свої задуми у життя.

Також це стосується чисел 17 і 27 у дні народження і тих, хто має сімку в році народження – 1970-ті роки, будь-який рік із сімкою – 1987, 1997 тощо.

У 21-му столітті це 2007 і 2017 роки. Якщо людина народилася у липні сьомого числа, то вважається, що це подвійне щастя.

Що означає число 7 у нумерології: пояснення експертів

Люди, які мають у даті народження сімку, наділені творчими здібностями, інтуїцією і здатністю передбачати майбутні події. Вони можуть виходити із найскладніших та найзаплутаніших життєвих ситуацій. Ці люди вміють жити за рамками буденності, мають креативне мислення, доля до них дуже прихильна, бо вони не керуються шаблонами.

Володарі сімок цінують незалежність, приймають будь-які рішення, довіряючи лише своїй інтуїції. Саме тому вони практично ніколи не помиляються. Число сім асоціюється з удачею, тому народжені під його впливом завжди досягають успіхів у своїх починаннях. Їм відкриваються всі двері та можливості, тоді як іншим це недоступно.

Для цих людей вкрай важливо займатися творчістю та просвітницькою діяльністю.

 

Вони мають передавати свої знання і досвід іншим людям, тоді життя виведе їх на рівень щастя, багатства та суспільного визнання.

Сімка – це найзагадковіше число, яке наділяє своїх володарів небувалим щастям. Число 7 несе в собі мудрість, містичні знання і потужну силу. Якщо правильно використовувати цей ресурс, людина із сімкою в даті свого народження матиме довге, щасливе та наповнене життя.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень