У лютому очікується занепад Венери, але трьом знакам Зодіаку пощастить розбагатіти

У цей період відбудеться багато астрологічних подій, які негативно позначаться на фінансовому житті

Загалом за прогнозами астрологів лютий – несприятливий фінансовий період. Це пов’язано з переходом Меркурія в знак Риб 23 лютого, а також – із ослабленням Марса 13 числа переходом у знак Водолія.

Але трьом знаки Зодіаку пощастить дещо більше за інших.

Близнята

Ви зможете розбагатіти в таких незвичайних умовах із більшою ймовірністю, ніж багато інших знаків, тому що на вас не сильно впливає Марс, так що проблем із мотивацією у другій половині місяця не буде. Але доведеться докладати максимум зусиль, тож будь готові до втоми. У цей період вам можна і навіть потрібно розпочинати нові справи, просувати нові ідеї. Також корисно буде вкладати гроші у розвиток, розширення бізнесу, отримання знань.

Терези

Вам можна без зайвих побоювань міняти роботу. Настає дуже сприятливий час для пошуку найкращих умов. Людям цього знака буде властиво прагнути чогось приємнішого. Не виключено, що у Терезів з'явиться шанс завести нові ділові знайомства. Це означає, що необхідно буде якнайактивніше спілкуватися та вбирати поради і життєвий досвід тих, із ким вас зведе доля. На фінансовому успіху це позначиться безпосередньо, але, можливо, не зараз, а в найближчому майбутньому.

Риби

Ви зможете перевершити себе. У лютому на вас чекає потужний сплеск творчої енергії, а тоді Венера занепаде 16 числа. Другу половину місяця краще присвятити не енергійним, а спокійним фінансовим справам, наприклад, плануванню. Найбільше таланитиме працівникам сфери науки та високих технологій, а також усім, чия робота пов’язана з комп'ютером, інноваціями, технікою та електронікою, особливо – її ремонтом.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень