Очі розбігаються: як обрати транспортний засіб для дитини

І коли точно «пора»

Діти дуже швидко ростуть та розвиваються. У кожного малюка рано чи пізно настає момент, коли хочеться рухатися, вивчати навколишній світ, поводитися активно і витрачати зайву енергію. Якщо ви помічаєте, що маленькому непосиді стає нудно сидіти в колясці та дивитися на всі боки, значить, настав час обрати транспорт для найменших. 

Старші діти теж не обділені - ринок пропонує транспорт, що точно зацікавить підлітків, привчатиме їх до спорту та активності.

Обираючи транспорт, слід визначитися з тим, які переваги та характеристики необхідні саме для вашого чада.

Склад-магазин розумних іграшок SmartToys пропонує величезний вибір засобів пересування для малечі. Їх є багато видів, і кожен слугує для свого віку та цілей.

Толокари

Толокар - улюблена іграшка для найменших. Щоб запобігти падінню, є кермо для керування дорослим, а великі колеса рухаються за допомогою поштовхів ніжками.

Щоб обрати толокар, керуйтеся простим правилом: сидячи, дитина повинна з легкістю діставати ніжкою до землі.

Толокар - найпростіший і найлегший з дитячого транспорту, завдяки чому підходить для малюків, які тільки вчаться ходити. 

Велосипеди

Мабуть, він був в дитинстві у кожного. Велосипед - найкращий вибір для активних прогулянок, а також відмінний спосіб привчити дитину до спорту.

Серед величезного обширу моделей легко загубитись, тож для зручності SmartToys розділили цю категорію на триколісні, двоколісні та спортивні велосипеди. 

Залежно від конструкції, велосипеди можуть бути надійним транспортом для дитини вже від 1,5 року. Тут є проста закономірність - чим старша дитина, тим менше коліс у «залізного коня». 

Велобіги

Ви, мабуть, не раз бачили двоколісні велосипеди без педалей. Щоб кататись, дитина розганяється, відштовхується та їде за рахунок інерції. 

Він чудово підійде як «репетиція» перед покупкою велосипеда. Ринок пропонує безліч моделей та видів різноманітних кольорів. 

Головна вимога - велобіг повинен відповідати зросту малюка. Їх радять використовувати можна використовувати від півтора років, а це час швидкого росту, тому не варто купувати модель «впритул». Кращий варіант - сідло з регулюванням висоти.

Гіроскутери

Сьогодні гіроскутер - найпопулярніший вид електротранспорту у підлітків. Зазвичай це платформа на двох колесах з електротягою, що дозволяє спокійно пересуватися без будь-яких фізичних зусиль. Гіроскутери яскраві, стильні і сучасні, вони привертають увагу дитини з самого раннього віку.

Навіть маленька дитина навчиться їздити на гіроскутері швидше, ніж на велосипеді і традиційному скейтборді. Він сприяє розвитку координації, формування правильного м'язового корсету, здатності тримати рівновагу  тощо. 

Є величезна різноманітність моделей, а також яскравих і незвичайних функцій, таких як музичні колонки, підсвічування, фари.

Електромобілі

Всі діти прагнуть наслідувати батьків: якщо у дорослих є машина, дитина точно буде в захваті від електротранспорту.

Дитяча машина працює на електричному акумуляторі. Для батьків є пульт управління - запорука безпеки малюка.

Можна обрати будь-яку машину - навіть ту, що до деталей повторює дорослі автомобілі. Є й дитячі мотоцикли та квадроцикли - все для того, щоб вдовольнити маленького водія.

Ролики

Хороші ролики - безпечні ролики. Вони повинні надійно фіксувати ногу, не тиснути і не бовтатися. У магазинах найчастіше зустрічаються класичні моделі, з колесами в один або два ряди.

Самокати

Самокат - популярний серед дітей вид транспорту. Він порівняно недорогий і задіює одразу багато груп м'язів, тому приносить не тільки задоволення, але і користь.

Можна легко розгубитись, обираючи модель самоката.

Головне у виборі - орієнтуватись на висоту керма і кількість коліс: чим старша дитина, тим вищим повинен бути самокат для неї; чим більше коліс, тим легше на ньому тримати рівновагу. 

Скейти та пеніборди

Дошки на колесах давно завоювали прихильність дітлахів в усьому світі. Вони швидкі та стильні. До того ж, можна обрати ту модель, яка підійде саме для вашої дитини з величезного різноманіття форм та кольорів.

Якщо вам потрібна компактна дошка для катання по місцям з хорошою або середньою якістю покриття, слід зупинити вибір на пеніборді. 

Якщо ж дитина всерйоз хоче їздити в скейт-парку та робити трюки, можна замислитись про стандартний трюковий скейтборд.

Не забудьте про захист малюка

Дитячий транспорт – це завжди про активність і драйв. І, нажаль, часто про синці і подряпини.

Іноді батьки, витратившись на іграшку, нехтують захистом, забуваючи, що від нього залежить життя та здоров’я дитини.

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

Базова комплектація, що захистить від синців і збитих колін - це наколінники та налокітники. Обов’язковий елемент – шолом. Спершу дитина в “обладунку” може почувати себе незручно, але це тимчасове явище.

SmartToys пропонує чимало моделей та кольорів – навіть найпримхливіша принцеса буде в захваті.

Крім того, для рівнян обирати у SmartToys особливо зручно - адже склад-магазин безкоштовно доставляє покупки по місту. 

Телефон: 0673984617.

* на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень