Оце так поворот! Нову дівчину Каньє Веста звуть… Ірина (ФОТО)

У репера роман з колишньою Кріштіану Роналду та Бредлі Купера

Чутки про роман Каньє Веста з Іриною Шейк, відомою моделлю та колишньою подругою Кріштіану Роналду і Бредлі Купера (і матір’ю доньки останнього) ходять вже кілька тижнів. Таблоїди пишуть про те, що парочка стала проводити разом багато часу. Спочатку Ірину помітили на дні народження Каньє, а тепер фотографи застали Шейк і Веста в одному з найдорожчих готелів Провансу.

Відпочивши, вони разом повернулися в США на одному приватному літаку. Офіційних коментарів представники зірок не дають.

Франція завжди була для Веста «романтичним місцем», тут він проводив багато часу, коли ще був разом з Кім Кардаш’ян, повідомляє The Mirror.

Ірина та Каньє дружать вже багато років, модель навіть знімалася в кліпі співака у 2010 році, а через кілька років вийшла на подіум для того, щоб представити його колекцію одягу.

Відзначимо, що поки Каньє розважався з Іриною, його колишня дружина залишила йому зворушливе привітання з днем ​​народження, супроводивши знімок у своєму інстаграмі словами про вічну любов.

 

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень