Оце так минуле: чому Фреймут та Єфросиніна стали заклятими ворогами

Усе через чоловіка

Ведучі Ольга Фреймут та Маша Єфросиніна ніколи не були подружками, іноді вони навіть влаштовували публічний «обмін шпильками».

Як виявилося, між ними ще багато років тому виник конфлікт, через який вони стали ворогами.

Блогер Богдан Беспалов, який ділиться плітками та «інсайдами» про зірок, розповів, що стало причиною ворожнечі між Фреймут та Єфросиніною. Вони могли «не поділити» одного чоловіка.

Про це блогеру розповів один з його підписників.

— Є дві чарівні феї: Марія Єфросиніна та Ольга Фреймут.

 

Як стверджують наші кошенята, які працювали в той період з пані Фреймут та Єфросиніною, яблуком розбрату між цими жінками став головний принц «Нового каналу», - заявив Беспалов у новому випуску свого проекту на YouTube.

У 2013 році, коли Єфросиніна та її чоловік оголосили про розлучення, ведуча нібито вирішила закрутити роман з гендиректором каналу, де вона працювала. Втім, на нього, як стверджує блогер, тоді «поклала око» і Фреймут.

— Саме в той момент, коли цей роман набуває небувалих та високих почуттів, вривається, як грім серед ясного неба, Ольга Фреймут, - додав Беспалов.

Після цього, за словами блогера, Фреймут «увела» у Єфросиніної чоловіка. Згодом вона стала його дружиною.

Судячи з усього, у своїй історії блогер розповідав про Володимира Локотка, який був гендиректором «Нового каналу» та став чоловіком Фреймут.

Вони не повідомляли, коли саме одружилися, проте у 2017 році в них народилася донька Євдокія, а коли Фреймут розповіла про цю подію, вона показала «бірочку» з пологового. На ній можна було помітити, що дитина отримала прізвище Локотко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень