ОБСЄ у Рівному проводить семінар з військовими Збройних Сил України (ФОТО)

На тему демократичного контролю над ЗСУ

Фото: пресслужба ОК "Захід"

Дводенний регіональний семінар ОБСЄ з прав і свобод військовослужбовців та інших ключових напрямів демократичного контролю над Збройними Силами України розпочався сьогодні у Рівному. Захід організував координатор проєктів ОБСЄ в Україні спільно з Міністерством оборони, інформує пресслужба ОК «Захід».

Фото: пресслужба ОК "Захід"

Серед учасників семінару – представники ОБСЄ в Україні, Міністерства оборони, Генерального штабу ЗС, Національного університету оборони України імені Івана Черняховського, оперативного командування «Захід» та громадських організацій.

Фото: пресслужба ОК "Захід"

Мета семінару – підвищення обізнаності офіцерів з прав і свобод військовослужбовців, рівності прав і можливостей жінок і чоловіків у війську, взаємодії Збройних Сил з громадянським суспільством, а також демократичного цивільного контролю над Збройними Силами України.

Фото: пресслужба ОК "Захід"

Упродовж двох днів семінару розглядатимуть питання співпраці військових із громадськістю, алгоритми ефективної комунікації зі ЗМІ, а також сутність і зміст гендерної політики у секторі безпеки та оборони.

Це вже не перший такий захід. Подібні тематичні семінари вже провели в Одесі, Львові, Києві та Дніпрі. Вони допомагають військовослужбовцям поглибити знання з ключових питань демократичного цивільного контролю над Збройними Силами України. А унікальність цього проєкту полягає у тому, що до проведення семінару залучають не лише експертів ОБСЄ, а й ряд військовослужбовців, які представляють різні напрямки діяльності українського війська.

За матеріалами пресслужби ОК «Захід».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень