Обман – Близнятам, сюрпризи від коханих – Водоліям: гороскоп на 19 жовтня

А Скопріонам час зайнятися особистим життям

ОВНИ

Цього дня не можна давати порожні обіцянки та висувати  підвищені вимоги до оточуючих. На роботі постарайтеся обійтися без зауважень і докорів.

ТЕЛЬЦІ

Запорукою хорошого результату буде ваша дисциплінованість і відповідальність. У любовній сфері теж. Тому в стосунках з близькою людиною проявіть більше турботи та уваги.

БЛИЗНЯТА

Обставини дозволять спокійно зібратися з думками і вирішити питання, що накопичилися. Остерігайтеся обману, особливо з боку малознайомих людей.

РАКИ

Не бійтеся труднощів - ви зможете їх подолати. Зараз ви здатні надихнути на трудові подвиги навіть ледачих і нерозторопних.

ЛЕВИ

Проблеми, які можуть виникнути вдома, відіб'ються й на роботі. Не бійтеся запитати поради у колег і не відмовляйтеся від допомоги.

ДІВИ

Цього дня навряд чи вам захочеться багато працювати, оскільки ваша голова буде зайнята думками про особисте. Намагайтеся обходити гострі кути, не сперечайтеся і нічого нікому не обіцяйте.

ТЕРЕЗИ

Навколо вас будуть розгортатися цікаві події, але вам поки краще не втручатися. У іншому випадку ви можете зробити необачні вчинки, які додадуть вам проблем.

СКОРПІОНИ

Зорі радять зайнятися особистим життям. Одиноким представникам знаку потрібно більше часу проводити серед людей, оскільки саме зараз є шанс зустріти свою долю.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня вам пощастить займатися переважно приємними питаннями. Надійдуть нові цікаві пропозиції, на які варто звернути увагу.

КОЗОРОГИ

Аби день вдався – уникайте участі в інтригах. Також утримайтеся від великих витрат.

ВОДОЛІЇ

Ухвалюючи будь-які рішення прислухайтеся до голосу розуму. Розбіжності залагоджуйте шляхом компромісу. У любовних стосунках очікуйте приємних сюрпризів.

РИБИ

Вам краще не потрапляти на очі керівництву, бо можете викликати роздратування, навіть без причини. Але ближче до кінця дня все стане на свої місця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень