Обласний перинатальний центр скликає батьків недоношених дітей зі всієї Рівненщини

Та сусідніх областей

Сьогодні, 14 листопада, у Рівному відзначатимуть День недоношених дітей. З цього приводу обласний перинатальний центр запрошує маленьких пацієнтів та їхніх батьків на святкування.

Як зазначила заступниця головного лікаря Галина Ковальова, щороку у закладі народжується 350-400 діток. Це близько 10% від загальної кількості пологів. Водночас, недоношеність - це не вирок, а діти, яких потрібно виходжувати та боротися за їхнє життя і здоров’я:

Передчасно народжені діти - це ті, які народилися до 37-го тижня вагітності. Готовність батьків боротися за дитину – запорука успіху.

 

У цей день ми в лікарні зберемо мам з передчасно народженими малятами, які подолали важкий шлях виходжування. Вони поділяться досвідом, переживаннями та успіхами своїх діток, - каже лікарка.

Долучитися до святкування запросили діток з різних куточків Рівненської області, а також сусідніх областей, які перебували на виходжуванні в обласному перинатальному центрі.

Захід відбудеться у п’ятницю, 15-го листопада, в актовій залі центру. Початок о 12:00.

Додамо, що з 2008 року Міжнародний день недоношених діток почали відзначати 17 листопада.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень