Обласну владу хочуть змусити видавати кошти «за конкурсом»

Громадські активісти розробили програму сприяння розвитку громадянського суспільства в Рівненській області на 2017-2021 роки

Зокрема, метою цієї програми є покращення співпраці між обласною владою та громадськістю через громадські організації. Тобто, мешканці області через громадські організації зможуть реалізовувати свої проекти.

Серед заходів, передбачених програмою, є й такі, як консультації з громадськістю, публічні обговорення, зокрема й інтернет-конференції, організація конкурсної основи для фінансування проектів громадських організацій.

На останньому пункті особливо наголошує один з авторів програми, громадський активіст Андрій Токарський:

В нас досить часто фінансуються ветеранські, спортивні організації поза будь-яких конкурсів. Їм надається допомога. Але моя особиста позиція: фінансування громадських організацій має відбуватися на однакових засадах. І, перш за все, це мають бути конкурсні засади.

Автори програми відзначають, що цю програму подаватимуть на відповідні комісії, аби депутати винесли питання на сесію обласної ради. На виконання цієї програми автори хочуть 14 мільйонів 442 тисячі гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень