Обласна адміністрація зацікавилася торгівлею людьми

А саме - наданням правової та реабілітаційної допомогою постраждалим

Рівненські чиновники спільно із ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» підписалм Меморандум про партнерство і співробітництво у сфері протидії торгівлі людьми.

Документ передбачає спільні зусилля двох сторін у виявленні та наданні допомоги особам, які постраждали через подібні дії. Між тим, як повідомили нам в обласній міліції, цього року вже були випадки, коли правоохоронці порушували кримінальні провадження за подібними фактами, розповідає інспектор сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Любов Гуда:

 

 

Між тим, за сутенерство або втягнення особи у зайняття проституцією до суду скеровано 12 кримінальних проваджень. Особам оголошено про підозру. Їхню долю тепер вирішуватиме суд

 

 

 

 

 

 

 

Така співпраця передбачає об’єднання зусиль влади та громадськості із виявлення осіб, що постраждали від торгівлі людьми, та надання їм якісної правової й реабілітаційної допомоги.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень