Обладнання на майже 27 мільйонів гривень рівненській лікарні лишилося чекати кілька місяців?

Визначили переможців тендеру

На Рівненщині визначили переможців тендеру на медичне обладнання вартістю сотні тисяч євро.

Нагадаємо, що Світовий банк у рамках проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» надає областям України кредит на закупку медобладнання. Рівненщина в рамках цього проекту вже отримала 18 швидких.

Тепер настала черга модернізувати кардіологічне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні. Тендер поділили на три лоти. Найбільш значущий серед них – це ангіограф – прилад для рентгенівського дослідження судин.

Серед претендентів, які дотрималися правильної процедури подання документів, переможцем лоту стала компанія «Siemens Healthсare» (Сіменс Хелс кеа), адже вона запропонувала найменшу ціну – понад 600 тисяч євро, розповідає координатор проекту Світового банку на Рівненщині Сергій Рибачок:

У нас всього є три лоти. Головний – це ангіограф. Тендер виграла німецька материнська компанія «Siemens (Healthcare)» , адже запропонувала найменшу ціну (610 700,00 EUR, або 17 477 867,58 грн (без ПДВ), - ред.). Цілком можливо, що компанія ще виготовлятиме ангіограф. В неї є на це 155 днів з часу набуття договору.

Інші два лоти - це дрібніше обладнання для того ж кардіологічного відділення: електрокардіографи, кардіомонітори, апарати штучної вентиляції легень, дизель-генераторна установка тощо. Обидва коштували майже 170 та 112 тисяч доларів США.

Договір присудили фірмам з України, які мають поставити обладнання Рівненській обласній клінічній лікарні протягом 125 днів. Детальніше про результати торгів ви можете подивитися за тут.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень