На Рівненщині не всі отримали обіцяні 2 000 гривень на збір дітей до школи

Виплати одноразової державної допомоги продовжуються

Навчальний рік уже почався, а одноразові виплати отримали ще не всі. Частина малозабезпечених багатодітних сімей на Рівненщині досі очікує на державну допомогу.

Виплатити кошти мають до кінця вересня, пояснює перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін:

− З 17-го серпня подавалася інформація щодо потреби по реєстрах. І у нас ще є термін до 18 вересня щодо додаткової потреби у бюджетних коштах у випадках, коли ми маємо певні доповнення до переліку тих сімей, що проживають на території області.

Ці виплати стосуються тих багатодітних малозабезпечених сімей, які станом на 1 серпня 2021 року були у списках одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим, наголошує чиновник.

Нагадаємо, що за ініціативою президента, на кожну дитину з такої сім’ї віком від 6 до 18 років передбачено по 2 000 грн. Ці кошти батьки мали б використати на збори школяра до нового навчального року.

На Рівненщині таких сімей загалом понад 3 тис. У них виховується майже 11 тис. дітей шкільного віку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень