Обхитрили уряд? Львів скасував вихідні до кінця місяця

Рішення ухвалив місцевий виконком

У Львові вирішили обійти урядові настанови щодо впровадження «карантину вихідного дня». За повідомленням міського голови Андрія Садового – усі дні до кінця листопада у Львові визнано робочими.

Прийняли рішення, що до 30 листопада субота та неділя на території Львова оголошені робочими днями для закладів громадського харчування, торговельно-розважальних центрів, закладів культури, спортивних залів, фітнес-центрів та ринків.

Це означає, що у Львові неможливо запровадити карантин «вихідного дня», бо в нас немає вихідних. Люди мають право на працю.

Це нетипова ситуація. Я не пам'ятаю такого випадку, щоб уряд приймав рішення, не порадившись з підприємцями, яких просто викидають на вулицю без жодних засобів для існування, — пише Садовий.

Тож усі дні до завершення місяця з 7:00 до 22:00 визнано робочим часом, й будь-який заклад у місті може працювати.

Відомо, що Львівський виконком звернувся до Кабінету міністрів з проханням скасувати постанову про введення загального карантину та карантину вихідного дня. У Львові рішення уряду вважають «неконституційним і таким, що завдає шкоди малому і середньому бізнесу».

Раніше ми писали: Як оживає Львів після повної зупинки 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень