Обережно з ними: астрологи назвали трьох найжорстокіших жінок за знаком Зодіаку

Їм властива жорстокість – аж до втрати самовладання

Астрологи стверджують, що жінкам трьох знаків Зодіаку найбільше властива жорстокість. За словами експертів, це Овни, Раки та Скорпіони. 

Овен

Можуть здаватися добрими, товариськими й життєрадісними, однак вони готові рвати й метати, якщо щось виходить з-під їхнього контролю. Вони часто зляться через дрібниці, а свою агресію направляють на близьких.

Рак

Жінки-Раки теж грішать тим, що виплескують свою злість на рідних. Вони здатні зриватися на коханих, кричати на дітей, хамити колегам по роботі. Стерпить цю колючку тільки чоловік, який щиро її любить. 

Скорпіон

Скорпіони без проблем знаходять слабке місце свого опонента й обов'язково вдарять туди в потрібний момент. На шляху до успіху ці жінки не шкодують нікого. Вони готові йти по головах, брехати та зраджувати. 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень