Обережно, пишні форми: Три помилки, які зіпсують образ

З настанням весни треба показати все, що ховали взимку під теплими куртками

Стилісти проаналізували поширені звички жінок з пишними формами. Так сформували три найтиповіші помилки у гардеробі, які псують фігуру.

Сховати все під оверсайзом

Це, звісно, дуже зручний одяг. Жінки з пишними формами часто повністю обирають оверсайз одяг та вважають, що приховали за ним все, що треба. Але часто візуально це виглядає неосяжним. Правильну форму фігурі допоможе створити приталений одяг.

Суперслім

У всьому треба знати міру, і в обтислому одязі зокрема. Кожна може звісно вдягати те, що їй заманеться, але якщо є задача скоригувати фігуру, то про надмірно обтислий одяг краще забути. Поєднуйте обтислий верх і вільні штани чи спідницю з високою талією, це завжди виглядає жіночно.

Великий об’ємний малюнок

Великі геометричні фігури чи квіти невдало виглядають на стегнах. Краще перемикнути увагу на верхню частину тіла. Якщо є любов до вбрання з принтами, то це може бути тільки один елемент з усього образу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень