«О, вогник! Жарко-жарко!»: Тік-ток розриває дивна дівчина, яку цитують військові, запускаючи ATACMS (ВІДЕО)

Вона заробляє на цьому шалені гроші

Колаж: Інформатор

Телеграм-каналами шириться відео з першим запуском балістичних ракет великої дальності ATACMS. Військовий на фоні каже: «О! Вогник! Жарко-жарко. Від таких «вогників» у рашиків починається: «г… г… г… г…».

Відео містить нецензурну лексику:

Сама ж фраза «О, вогник! Жарко-жарко, г… г… г… г…» з’явилася  останні тижні у тіктоці.

Блогерка з України Аріша Лінр пішла стопами американських тіктокерів і вирішила запустити новий тренд в мережі. Попри те, що багато користувачів мережі переконані в тому, що це деградація, цей тренд все ж набирає обертів і популярність.

Дівчина заробляє близько 100 000 грн в місяць, просто озвучуючи подарунки, які їй дарують на трансляції.

В кінці літа 2023 року в Тіктоці стали надпопулярними NPC-стріми-трансляції в прямому ефірі, в яких блогери реагують на подарунки. Першим таким стримером вважається японська тіктокерка Natuecoco, але саме після того, як інші блогери-першопрохідці, Pinkydoll і Cherry Crush, задали тренд, ці стріми почали поширюватися і в інших країнах.

Суть NPC-стрімів полягає в тому, що блогер реагує на подарунки, які йому надсилають шанувальники під час прямих ефірів.

 

Наприклад, Arisha Linr дарують в TikTok віртуальний шоколад, а вона каже: «Ам, дупця росте».

Їй надсилають «вогонь», а вона відповідає: «Ммм, вогник, жарко-жарко». Її реакція на морозиво взагалі безцінна: «Брррр, холодно».

У перервах між подарунками дівчина постійно вимовляє «ґґґґґґґ».

Заради того, щоб почути ці фрази у виконанні Аріші юзери готові платити гроші. Так-так, подарунки в TikTok відправляються не безкоштовно.

Користувачі мережі купують їх і відправляють блогеру, а він вже може обміняти ці віртуальні подарунки на монети, які потім конвертуються в справжні гроші.

Однак варто відзначити, що половину доходу собі забирає соціальна мережа, а самі подарунки, які NPC-стримери «озвучують» під замовлення аудиторії, коштують буквально копійки: для того, щоб заробити один долар, блогер повинен від 50 до 100 разів вимовити одну і ту ж фразу, а якщо вона супроводжується якимись рухами, йому доведеться в кадрі ще й неабияк попітніти.

Звичайно, в соцмережі передбачені та дорогі подарунки, проте більшість аудиторії купує найдешевші. NPC-стример же зобов'язаний озвучити або відіграти кожен гіфт незалежно від його ціни. 

Яким би дивним не був цей тренд, людей він забавляє. 

За матеріалами: Інформатор та УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень