О котрій треба сідати за стіл у новорічну ніч

Чекати до опівночі, щоб пустити ложку у салат – погана ідея

Час для новорічного застілля треба обирати правильно. І тут йдеться не стільки про те, аби встигнути все приготувати, скільки про те, аби пів ночі не довелося пити ліки проти печії.

Звісно, у новорічну ніч, ніхто не змушує вам дотримуватися правила – не їсти після 18:00. Але й чекати опівночі, аби сісти за стіл і з’їсти усе, що приготували – не варто.

Найкраще почати новорічну вечерю о 22:00. Це майже ідеальний новорічний час для калорійних страв. Можна починати з салатів і основних страв.

 

А от на перші години Нового року залиште легкі салати, закуски, десертами чи фрукти.

Так ви матимете більше шансів прокинутися 1 січня без страждань через переїдання.

Щодо алкоголю, головне - не змішувати. Який напій обрали спочатку, його і пийте. Міцні напої краще розбавляти соком чи негазованою водою.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень