НУШ у Рівному йде до школи знову без повного комплекту підручників

Найгірша ситуація в 5 та 7 класах

НУШ переходить вже у 7 клас, а проблеми з підручниками, такі ж як і два роки тому. 

Учнів 7-х класів у Рівному забезпечать підручниками на 67%. У 5-х класах є 82% потрібної літератури, і найвищий відсоток у 6 класів - 93.

В управлінні освіти зауважують, що наше місто отримує підручники з підприємства у Волинській області, де вони мають зберігатися на складах.

 Загалом школи міста забезпечені потрібною літературою на 93%. 

Нагадаємо, що в місті діє чимало програм з вивчення іноземних мов у школах, і для цих предметів зазвичай батьки купують окремі підручники. Вартість комплекту залежно від виробника і програми від 700 до 1200 гривень. 

Крім того, своїм коштом батьки купують зошити з друкованою основою. Найбільше таких у молодшій школі, комплект першокласника може обійтися ще в тисячу гривень. Батьки неодноразово нарікали, що за весь навчальний рік й половина цих зошитів не списана.

Стоси зошитів з друкованою основою лишилися у батьків з часів карантинних обмежень і початку повномасштабного вторгнення. 

Проте молодшим дітям - вони теж не підійшли. Бо друкарні щороку роблять нові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень