Нумерологія кохання: що зірки говорять про ваші стосунки?

Перевірте свою пару

Нумерологія – це наука, яка займається числами. Залежно від дати народження кожен з нас має особисте число. Але крім традиційної нумерології існує любовна, яка розкаже, що тебе чекає в особистому житті.

Як дізнатися своє число?

Для цього потрібно скласти числа дати народження між собою та отримати число біоритму. 

Наприклад, дата народження: 13.09, тому 1+3+9=13, а потім 1+3=4, виходить число 4. 

А тепер необхідно порахувати число роду, складаючи всі цифри року народження

Наприклад, рік народження: 1983, тому 1+9+8+3=21, а потім 2+1=3, виходить число 3. 

Нарешті, під час складання біоритмічних і родових чисел отримуємо особисте число (за цим прикладом 4+3=7). Використовуючи ці прості розрахунки, ви можете дізнатися своє особисте число.

Число 1

Ці стосунки приречені на успіх. Один партнер позитивно впливає на іншого, тому разом вони можуть досягнути великого успіху. Єдина перешкода – его одного з закоханих.

Число 2

У цих стосунках розбалансована енергія, тому в парі ви почуватиметеся надто різними. Якщо партнерам не вдається знайти спільну мову, стосунки будуть сповнені непорозуміння і конфліктів.

Число 3

У цих стосунках партнери насолоджуються моментами разом. Якщо вони ще й працюють разом, то можуть багато заробити. Але є і проблема: в таких стосунках може бути забагато свободи, яка призведе до дистанціонування з часом.

Число 4

Часто в таких стосунках або один з партнерів зайнятий, або живе в іншому місті. Тож важко назвати цей союз безхмарним. Число чотири зазвичай зустрічається у шлюбах з розрахунку або заснованих на конкретній вигоді.

Число 5

Поки закохані дають одне одному свободу дій, ці стосунки будуть прекрасними. Але в той момент, коли один із партнерів починає ревнувати, особисте життя перетворюються на пекло.

Число 6

Коли справа доходить до нумерології кохання, число 6 – найкраще для кохання. Тут є все, що важливо: шлюб і стосунки від щирого серця, справжні емоції та сильний зв’язок.

Число 7

Хороше число для дружби, але в особистому житті може принести часті суперечки, потім примирення й знову по колу. У цих стосунках точно ніколи не буває нудно!

Число 8

Партнери феноменально доповнюють одне одного, але це не вберігає від непорозумінь і частих конфліктів. У цих стосунках багато пристрасті, але є проблеми з довірою.

Число 9

Гарне число для дружби. Ви добре розумієтеся, але наче з різних планет, тому для стосунків дев’ятка не найкраща. Люди відчувають близькість і спорідненість, але для стосунків не вистачає “палива”.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень