Новий транспорт – школі спортивної майстерності Рівненщини

Автобус для спортсменів Рівненщини придбала обласна школа вищої спортивної майстерності

Директор школи Леонід Камлочук з вдячністю відгукується про прийняття такого рішення, адже щільність виїздів спортсменів дуже висока:

- Наші вихованці приблизно один раз на тиждень виїжджають на змагання та навчально-тренувальні збори. Окрім того, на кожен захід спортсмени везуть із собою інвентар. Веслувальники – човни, стрілки – зброю, баскетболісти – м’ячі тощо. Тому школі вкрай необхідний був транспорт. Адже на ньому будуть їздити спортсмени та транспортуватимуть інвентар.

Як розповідає заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олександр Корнійчук, автопарк школи давно потребував оновлення. Адже на балансі закладу перебував достатньо зношений автобус.

- Тепер 150 вихованців школи комфортно добиратимуться на змагання. Окрім того, з початку року фінансову підтримку у сумі 1,2 мільйона гривень з обласного бюджету спрямували на ремонт комунальних спортивних споруд. Таким чином, ми намагаємося поліпшити умови тренувань для наших спортсменів, які показують високий рівень на міжнародних аренах, — зазначив Олександр Корнійчук.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень